Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUZAN SEGERS IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Musicalster Suzan Seegers komt naar Schiedam. De Limburgse brengt op vele verzoek een complete voorstelling met niet eerder vertolkte liedjes van Toon Hermans. Suus zingt Toon overdag is dinsdag 20 januari, om 15.00 uur, te zien in het Wennekerpand.

Suzan Seegers is geboren in 1980 te Sittart. Al op vroege leeftijd is Suzan actief bij verschillende culturele verenigingen. Na haar middelbare school is zij verder gaan studeren aan het Koningstheater te ’s-Hertogenbosch en aan het Consevatorium in Tilburg. Ze behaalt vervroegd haar diploma met haar solovoorstelling SuuS en al snel groeit haar carrière op professioneel gebied. Suzan werd bij het grote publiek bekend toen ze in 2007 meedeed aan het populaire tv-format; Op zoek naar Evita. Door haar grote talent behaalde ze glansrijk de finale en werd zij runner-up. In 2010 won ze de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol, voor haar rol als Kleine Eefje in de musical Urinetown.

Toegang tot de voorstelling is 12,00 euro. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.