RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUCCES GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een flinke korting opgeleverd voor alle deelnemers. De groepsaankoop is gestart door onder meer de gemeenten Schiedam en Maassluis in samenwerking met iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen. Ruim 4.760 inwoners uit de provincie schreven zich in voor deze actie. Alle deelnemers hebben deze week een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem met de scherpe prijs uit de veiling ontvangen.

De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de veiling gemiddeld 29% lager dan de indicatieve marktprijs bij inschrijving. Dat komt neer op een gemiddelde korting van 1.351 euro. De scherpe prijs kan bij een groepsaankoop worden behaald door inkoopvoordeel van de leverancier, maar bovenal door logistiek voordeel. Doordat veel deelnemers uit dezelfde regio komen kunnen de werkzaamheden efficiënt worden georganiseerd.

Alle leveranciers die meebieden in de veiling doorlopen vooraf een uitgebreid kwalificatieproces op basis van bedrijfsvoering, ervaring en financiële stabiliteit. De veiling wordt gewonnen door de leverancier die de scherpste prijs biedt in de veiling. SolarNRG is de winnende leverancier van deze groepsaankoop en doet een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan alle deelnemers.
SolarNRG is in april 2003 opgericht als onafhankelijk advies- en uitvoeringsbureau voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Poeldijk. Inmiddels heeft SolarNRG meer dan 13 jaar ervaring en mag zich tot één van de grootste spelers op de Nederlandse markt rekenen.

Dit is de zesde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in Zuid-Holland. Inmiddels wekken al meer dan 5.500 huishoudens via eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie eigen zonne-energie op. Gemeenten zetten via SamenZonneEnergie een grote stap in het verduurzamen van de provincie. Bovendien zullen de zonnepaneleneigenaren de komende decennia aanzienlijk besparen op hun energierekening.

SolarNRG heeft aangegeven nog ruimte te hebben in het aanbod. Om zoveel mogelijk inwoners van Zuid-Holland de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving daarom voorlopig open, totdat de maximale capaciteit is bereikt. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een aanbod van SolarNRG met de scherpe prijs uit de veiling. Vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Iedereen heeft tot en met uiterlijk 9 mei de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *