Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUBSIDIEREGELING GASTVRIJHEIDSECONOMIE WATERWEGGEMEENTEN

SCHIEDAM- De drie Waterweggemeenten worden met namen genoemd door de Provincie Zuid-Holland als kanshebbers voor een subsidie voor het stimuleren van de gastvrijheidseconomie langs het water. Per project kan een subsidie worden verleend tot maximaal 50.00 euro.

De potentie van waterrecreatie in Zuid-Holland kan nog beter worden benut en uitgebreid. Om deze ambities te bereiken is de subsidieregeling in het leven geroepen. De starnotitie Sport en Recreatie vormt de basis voor het provinciaal sport- en recreatiebeleid en richt zich op het stimuleren van mensen om in hun vrije tijd meer naar buiten te gaan en te bewegen.

Om meer inzicht te krijgen in de behoefte aan sport en recreatie de Zuid-Hollanders is een behoeftenonderzoek sport en recreatie uitgevoerd, met een speciaal oog voor groepen die ondervertegenwoordigd zijn in deelname hieraan, zodat ook zij hier de vruchten van plukken. Bij die groepen is ook de grootste gezondheidswinst te boeken. Sport en recreatie zijn daarnaast ook van belang voor het welzijn (fysiek, sociaal en mentaal), meent de Provincie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *