Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUBSIDIE VOOR FURIEADE MAASSLUIS

FURIEADE 2MAASSLUIS- De Stichting Maassluis Maritiem ontvangt dit jaar 15.000 euro subsidie van de gemeente Maassluis voor de organisatie van de 37ste Furieade. Het gaat voorlopig om een eenmalig bijdrage.

De Furieade staat bekend als het grootste evenement van Maassluis dat vele tienduizenden bezoekers naar de stad trekt. Een meerderheid van de gemeenteraad vindt de Furieade daarom van enorme waarde in het kader van citymarketing. Zij hebben het college dan ook verzocht tot het geven van de subsidie.

Tot nu toe gaf de gemeente alleen materiƫle ondersteuning, maar een financiƫle bijdrage van de gemeente is voor veel fondsen een belangrijk criterium om zelf financieel bij te dragen. De organisatie van de Furieade moet ieder jaar met 0 euro beginnen, waardoor er altijd onzekerheid bestaat bij het aangaan van verplichtingen, omdat eerst de sponsorgelden moeten zijn veilig gesteld.

Maan, de winnares van The Voice of Holland 2016, treedt vrijdagavond 30 september op tijdens de opening van de Furieade.

Zie ook: Stoomtrein Furiade Maassluis.

STOOMTREIN BIJ FURIEADE MAASSLUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *