Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SUBSIDIE ENERGIEBESPARING SCHIEDAMSE KOOPWONINGEN

SCHIEDAM- Eigenaren van een bestaande koopwoning in Schiedam komen in aanmerking voor een landelijke subsidie voor energiebesparende maatregelen. Het gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, gevelisolatie en hoogrendementsglas. De gemeente Schiedam verwijst de eigen huizenbezitters daarvoor naar het Servicepunt Woningverbetering.

Het isoleren van uw woning is altijd een goede eerste stap om energie te besparen. Er verdwijnt bijvoorbeeld veel warmte via het dak, de vloer, of de gevel. U kunt altijd beginnen met een energiecheck van uw woning. Het Servicepunt Woningverbetering heeft regelmatig warmtescan acties in de winter waar u als huiseigenaar aan mee kan doen. Zo komt u erachter waar uw woning mogelijk warmte lekt. Door deze warmtelekken dicht te maken, stijgt het wooncomfort en daalt de energierekening.
Een goed geïsoleerde zolderverdieping bespaart tot 1000 m³ aardgas per jaar. Gevelisolatie en vloerisolatie zijn relatief eenvoudige maatregelen, die snel een flinke energiebesparing en een verhoogd wooncomfort kunnen opleveren. Ook kleinschalige maatregelen zoals radiatorfolie of tochtstrippen maken een groot verschil.

Neem contact op het met het Servicepunt Woningverbetering om te kijken waar in uw woning u de meeste energie kan besparen en of u in aanmerking komt voor de landelijke subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). 

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *