Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STROOMOPWAARTS KOMT MET KEURMERK ‘SOCIALE ONDERNEMERS’

VLAARDINGEN- Drie Vlaardingse ondernemers hebben het keurmerk ‘partner in sociaal ondernemen’ ontvangen. Met dit keurmerk zijn zij voorloper op het gebied van sociaal ondernemerschap. Samen met vier ondernemers uit Maassluis en Schiedam kregen zij uit handen van wethouder Bart de Leede (GroenLinks) de bijbehorende certificaten en trofeeën op het Werkplein van Stroomopwaarts in Vlaardingen. Dankzij het keurmerk zijn er in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam 46 extra werkplekken voor inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Food in Concept, Duocar B.V. en Sococo B.V. zijn de Vlaardingse ondernemers die hebben aangegeven dat ze zich willen inspannen voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sinds het begin van het jaar ontvingen 32 ondernemers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam het keurmerk. Stroomopwaarts heeft het keurmerk in het leven geroepen om extra werkplekken te realiseren voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is dat er eind 2022 100 ondernemers zijn die zich hier voor inspannen. Ondernemers die hiermee aan de slag willen, kunnen bij Stroomopwaarts terecht om handen en voeten te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

3 reacties op “STROOMOPWAARTS KOMT MET KEURMERK ‘SOCIALE ONDERNEMERS’

  1. @ H.B.Sodenkamp , Zie je het ook ? ……………Stroomopwaarts ! Dus ga maar weer even lekker te keer op deze site zou ik zeggen ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *