Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STREEP DOOR LUIKSE MARKT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Luikse markt in de Schiedamse binnenstad gaat vandaag niet door. De organisatie ziet af van de markt op basis van eerdere weersvooruitzichten.

Het is niet voor het eerst dat een Luikse markt in Schiedam wordt geannuleerd. Vlak voor de koopzondag van afgelopen maart werd al eens een Luikse markt geschrapt zonder mededeling van het centrummanagement. Op zondag 1 juli vorig jaar ging een stoffenbeurs niet door. De organisatie heeft om onbekende reden afgezien van de beurs op het Stadserf. De beurs ging vervolgens wel door op het Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid.

Een laatste Stoffenbeurs in Schiedam.
Mogelijk staat er op de eerste zondag in november weer wel een Luikse markt op het Land van Belofte en Broersveld.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “STREEP DOOR LUIKSE MARKT SCHIEDAM

 1. Omdat het vandaag geen weer is om een markt te houden, de hele dag regen en in de loop van de dag meer wind is de markt afgelast. Net zoals Bachplein van vandaag welke door BB-evenementen georganiseerd word.
  Op de website van Beukers-evenementen en op Facebook van centrum management en Martin Beukers staat wel degelijk dat deze markt vandaag niet doorgaat.
  Helaas zijn er andere organisaties BB-evenementen (deze had 25-8-2019 hier een markt maar er was niets ) en ook Willy’s evenementen ( hier heeft centrum management dus helemaal niets mee te maken) die niet op koopzondag staan op het land van belofte en Broersveld maar op andere zondagen die hun markt inderdaad niet door laten gaan zonder dit te vermelden.
  Ook de stoffenmarkt ging inderdaad toen niet door maar dit was niet doorgegeven aan centrum management.
  Sterker nog er stonden standhouders die door de organisatie van de stoffenbeurs voor niets op het stadserf omdat deze niet door gekregen hadden dat er geen markt was hier maar dat deze organisatie hem op het laatste ogenblik verplaatst hadden naar het Afrikaanderplein.
  Ook zou er een markt zijn op het Veerplein in Vlaardingen vandaag georganiseerd door Willy’s evenementen en waar is die markt gebleven, want die staat er ook niet.
  Jammer dat het centrum management door het slijk wordt gehaald terwijl ze alles zo goed mogelijk proberen te regelen.

  1. Willy’s evenementen stond de 6e oktober niet op het Veerplein dit komt
   omdat er dan een ander evenement op het Veerplein stond genaamd de
   Keverclub dit waren allemaal VW kevers.
   Dus niet te voorbarig iets schrijven wat jullie niet met zekerheid weten of et wel waar is,

 2. Helaas is Schiedamsnieuws.nl een site die niet eens de moeite neemt om navraag te doen bij het Centrummanagement. Ik ben als bestuurslid betrokken bij het CM en wij zijn GEEN organisator van deze marketen maar faciliteren slechts deze organisaties. Om ons dan in een slecht daglicht te zetten vind ik heel jammer omdat wij als CM keihard werken om Schiedam Centrum weer levendiger en gezelliger te maken. Nogmaals aan de redactie van deze ‘nieuws’ site, doe eerst eens navraag voordat je beweringen doet die niet kloppen. Zo moeilijk zijn wij niet bereikbaar….We hebben overigens gisteravond nog vermeld dat de markt van vandaag niet door zou gaan op onze eigen FB pagina: Winkelen en evenementen in Schiedam Centrum/Centrummanagement.

 3. De annuleringen staan netjes op de site van desbetreffende organisatoren , dus Beukers etc,..gewoon even checdken als er regen is en zeker wind komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *