Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘STREEP DOOR INVESTERINGEN BRUISENDE BINNENSTAD VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- Het ziet er naar uit dat de beoogde investeringen in de Vlaardingse binnenstad niet doorgaan. Omroep Vlaardingen beschikt al sinds donderdag over een mail van wethouder Bart de Leede (GroenLinks), waarin de wethouder aangeeft dat het programma Bruisende binnenstad ter discussie staat. Een uitnodiging om het schrijven in de uitzending te komen toelichten is door de wethouder afgeslagen. Voor de microfoon van de omroep stelt de fractievoorzitter van oppositiepartij Beter voor Vlaardingen (BvV), Ben Trooster, dat de gemeenteraad officieel ook nog niet is geïnformeerd.

Trooster (BvV): “Ik werd gebeld door wethouder Jacky Silos over de Argos Mobiel. Een dag later kreeg ik te horen dat er ook iets was met de binnenstad wat niet doorging. Er zijn partijen die ook gebeld zijn en die hebben te horen gekregen, Agos en de binnenstad.”

De gemeente Vlaardingen is maandagavond om een reactie gevraagd, maar heeft nog niet gereageerd.

Door een begrotingstekort van 15 miljoen euro staat Vlaardingen onder preventief toezicht van de Provincie. Vanwege dit toezicht door de Provincie is Vlaardingen gehouden aan de begroting van 2019. Nieuwe uitgaven dienen eerst voorgelegd te worden aan de Provincie ter goedkeuring. Voorbeelden van nieuwe uitgaven zijn onder meer het pasjessysteem voor afvalcontainers, de extra subsidie van 75.000 euro voor Museum Vlaardingen en het programma Bruisende binnenstad.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *