WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STRATEN NOORDRAND SCHIEDAM MORGEN WEER OPEN

SCHIEDAM- De werkzaamheden aan de tramkeerlus aan de noordrand van Schiedam zijn nagenoeg afgerond. Morgenmiddag om 16.00 uur volgt de openstelling van de doorgaande weg Slimme Watering, Scheepvaartweg, Harreweg voor al het verkeer.

Op 16 augustus vorig jaar begon aannemer Dura Vermeer met het uitvoeren van de werkzaamheden aan de Slimme Watering en de Scheepvaartweg. Het ging om het deel van de Slimme Watering (vanaf kruising De Akkers-De Velden) en de Scheepvaartweg (vanaf Kasteelweg) ter hoogte van de tramkeerlus.

Het wegdek van de Slimme Watering, gelegen tussen de aansluitingen van de Kasteelweg en de Akkers, was in de loop van de jaren ernstig verzakt. De omgeving is nu opgehoogd, met zogenaamd ‘licht’ ophoog materiaal, en de weg en ondergrondse infrastructuur, weer op de gewenste hoogte gebracht.

2 gedachten over “STRATEN NOORDRAND SCHIEDAM MORGEN WEER OPEN

  1. En ook het tram tracé is voor heel veel gemeenschapsgeld flink opgehoogd.
    En nu gaan ze de tram opheffen. Over geldverspilling gesproken. Moesten we een halfjaar voor omrijden.

    1. Nou inderdaad maar dat geldt ook voor het gas afgaan, miljoenen verkwanselt aan een warmtepomp die niet zo milieuvriendelijk is als ze dachten. Per jaar worden miljarden verspild door de geitenwollen sokken eikels die ons regeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *