Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STRAND HOEK VAN HOLLAND AFGESLOTEN

HOEK VAN HOLLAND- Met rood-wit afzetlint is de Badweg in Hoek van Holland afgesloten ter hoogte van de grote parkeerplaats richting het strand. Ook de horeca op het strand is gesloten. De politie deelt flyers uit met waarschuwingen. Er worden geen boetes uitgedeeld aan mensen die toch op het strand lopen.

De afsluiting volgt op de oproep van burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) om het strand niet te bezoeken ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Aboutaleb: “Het is prachtig weer vandaag. De verleiding in echt heel groot om vandaag naar buiten te gaan voor een bezoek aan de standen van Hoek van Holland of Nesselande. En toch vraag ik u dringend om dat niet te doen. Blijf thuis! Probeer op een nadere manier deze vervelende dagen door te komen.”

Gistermiddag liet de de wijkregisseur in Hoek van Holland zien hoe druk het was op het Hoekse strand. De landelijke maatregel om minimaal 1,5 meter afstand te houden zou niet zijn nageleefd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “STRAND HOEK VAN HOLLAND AFGESLOTEN

  1. Ik ben van mening dat als er nog geen lockdown is we er toch nog even op uit moeten kunnen ik ben het er overigens wel mee eens dat de mensen veel te dicht langs elkaar lopen of staan te praten ed dus ik vind persoonlijk dat dat wel wat beter moet want nu lijkt het echt alsof iedereen er lak aan heeft en dan krijgen we juist zo een lockdown omdat we niet eens met de meest simpele maatregelen zoals hou anderhalvemeter afstand overweg weten te gaan

  2. if people from the same household go to the beach and walk, where’s the problem. plenty of space to keep safe distance from others.

  3. Ik vind het absurd om een simpele vraag houd afstand niet na te leven ik woon in een badplaats en daar waren ze op het strand aan het boksen echt niet te begrijpen dom dom dom, kijk wat veel dierbaren overlijden door deze virus en wat er nog bij gaat komen het is een sluipmoordenaar.
    DUS MENSEN GA NIET DICHTER DAN 1,5 METER VAN ELKAAR ik ben 75 en wil langer blijven leven dus hou daar rekening mee.

  4. Juist door simpele zielen,die vinden dat er zolang nog geen lockdown is,nog even frisse lucht kunnen binnen halen..goed besluit van de burgemeester.
    Hopelijk gaan die simpele egoïstische mensen,nu eindelijk eens inzien,dat ze binnen moeten blijven,en jezelf maar vooral andere te beschermen..hoe vaak moet het nog gezegd worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *