Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STORMLOOP CROWDFUNDING VERONGELUKTE POLITIEMAN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Het loopt storm met de crowdfunding voor de nabestaande van de verongelukte 30-jarige Maassluizer. Binnen 4 uur tijd bereikte de actie vanmiddag al de gewenste 50.000 euro. Het streefbedrag is daarop verhoogd naar 125.000 euro. De actie is een initiatief vanuit de politie (Eenheid Den Haag). Daar was het slachtoffer werkzaam bij de hondenbrigade.

‘Politieagent Robin overleed en laat zijn vrouw en lieve tweeling dochters achter. Robin en Suus stonden klaar voor de maatschappij. Doe jij wat terug voor hen? Steun zijn meiden en daarmee hun toekomst’, schrijven de initiatiefnemers in een toelichting.

Rond 14.00 uur kwam maandagmiddag ter hoogte van Bergen (Noord-Holland) een vrachtauto door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht en kwam in frontale botsing met de auto van politieman Robin uit Maassluis. De Maassluizer overleed ter plaatse. Zijn Suus werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en zwaargewond vervoerd naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen, een 61-jarige man uit Alkmaar, en zijn twee passagiers, zijn alle drie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder van de vrachtwagen is aangemerkt als verdachte.

De inzameling vindt u HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *