WATERWEG ACTUEEL

STORING BEURSBRUG SCHIEDAM GEEN STRAF VOOR HORECA

STORING BEURSBRUG SCHIEDAM GEEN STRAF VOOR HORECA

SCHIEDAM- De horecaterrassen op en om de Dam in Schiedam hebben niet geleden onder de storing van de Beursbrug. Vanmiddag is nog getimmerd aan het brugdek. Deze is inmiddels weer toegankelijk, maar gisterochtend hing op de tijdelijke afzetting een briefje met de tekst: ‘Brug defect. Verwen daarom jezelf en neem plaats op het terras. Of rij naar de volgende brug.‘

Het brugdek van de Beursbrug in de binnenstad van Schiedam sloot maandagochtend enkele uren niet meer. Rood-witte hekken hielden het verkeer tegen.

In januarie zijn nog werkzaamheden uitgevoerd aan het loopwerk van de Beursbrug. De brug was een volle week afgesloten en er gold een omleiding via de Lange Haven.

In oktober 2016 werd de rijksmonumentale brug, die over de Beurssluis heen ligt, voor drie weken afgesloten voor het schilderen van de onderkant en het aanbrengen van een anti-sliplaag. Tijdens deze restauratiewerkzaamheden zijn onderdelen van de brug niet betrouwbaar genoeg gebleken om de brug in de toekomst veilig te kunnen blijven bedienen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 10th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *