Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STIMULERINGSREGELING SCHIEDAM LAAT VLAARDINGERS FANTASEREN

SCHIEDAM- De aangekondigde stimuleringsregeling van de gemeente Schiedam om wateropvang en parkeren op eigen terrein en oprit te bevorderen maakt ideeën los in buurgemeente Vlaardingen. Op Twitter wordt de suggestie geopperd om subsidie beschikbaar te stellen voor de aanschaf van een auto schaarlift, waarmee ondergronds parkeren mogelijk wordt gemaakt voor particulieren. Het Vlaardingse raadslid Raymond van Haren (Leefbaar) vindt het een goed idee, maar moet er nog wel wat meer over lezen…

Het ondergrond parkeren is bij diverse woontorens in het centrum van Rotterdam al jaren heel gewoon. Voor particulieren is deze manier van parkeren onder de eigen tuin of oprit nog prijzig.

De gemeente Schiedam werkt aan een stimuleringsregeling om inwoners meer water te laten vasthouden in hun tuin. Tegelijk wil de gemeente, waar mogelijk het parkeren op eigen terrein en oprit bevorderen. Het gemeentebestuur wil deze zaken combineren. Het parkeren op eigen terrein wordt alleen bevorderd in die Schiedamse wijken en buurten waar men de beschikking heeft over een oprit, carport of garage.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *