Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STILTE ROND JEUGDOVERLAST HOLIËRHOEK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op dit moment ontvangt de gemeente Vlaardingen geen overlastklachten vanuit winkelcentrum Holiërhoek. Dat krijgt het CDA van het stadsbestuur te horen in antwoord op technische vragen naar aanleiding van de Veiligheidsavond voor raadsleden.

De Holiërhoek aan de Reigerlaan wordt sinds jaar en dag frequent bezocht door jongeren wat soms leidt tot (periodes van) overlast, erkent men op het stadhuis. De gemeente blijft de situatie monitoren.

Vorig jaar werd nog gesproken over de inzet van  mobiele camera’s tegen jeugdoverlast bij de Holiërhoek.

8 reacties op “STILTE ROND JEUGDOVERLAST HOLIËRHOEK VLAARDINGEN

 1. Als je oud wordt, vergeet dan niet dat je ook ooit eens jong was en zeik niet over iedere beweging die een jongere maakt. Er lopen daar alle merken mensen rond en dat kan op oude witte mensen beangstigend werken. Ik heb dit pleintje altijd als positief ervaren waar die verschillende merken mensen zich niet segregeerden maar juist met elkaar optrokken.

    1. Flikker een eind op met je racistische, generaliserende linkse shit (a la Silvana Simons. Die trouwens bestaat van subsidies Bij1 gebracht door hardwerkende mensen onder wie veel witten). Het is trouwens niet wit maar blank!

     Vervang wit door zwart en deug-Nederland zou op zijn kop staan. Maar in de media hoor en zie je al jaren niets anders. Dit is nou het echte geïnstitutionaliseerde racisme.

     De blanke autochtoon moet alles maar goed vinden, zijn privilege is werken voor het gezin en betalen. Daarnaast mag de blanke geen mening meer hebben want als die niet in lijn ligt met de consensus is hij wappie, racist, of verwerpelijk.

     Dat plein was trouwens nog niet zo lang geleden het toneel van een zware mishandeling van een blanke door twee allochtonen. Na aandacht bij Opsporing Verzocht zijn een tweetal opgepakt en veroordeeld.

     1. Heerlijk Bep, dat welbespraakte van jou. Dat plein is trouwens niet verantwoordelijk voor de mishandeling hoor.
      Ik kan me zo voorstellen dat als iemand met jouw goede manieren daar haar lieftallige mondje opentrekt, of waar dan ook dat er weer een mishandeling in het nieuws komt. Als je die obsessie voor kleur achterwege laat kom je er achter dat er nette en minder nette mensen bestaan.

     2. Ik word doodziek van het de hele maand horen Black friday op de radio en Tv.
      Hierbij wordt Black geassocieerd met goedkoop en feeststemming, terwijl als een Witte het woord Black of zwart in de mond neemt meteen een racist is.
      Ik vind niets feestelijks aan die koopdagen, zolang mijn en van vele andere blanke en donkere mensen een echt feest is ontnomen.

 2. Martin, ben je niet te oud voor dat feestje? Laat dat feest voor de kinderen en geef je obsessie voor kleur aub niet door aan die kleintjes. Dingen evalueren nu eenmaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *