RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STILLE TOCHT HAMIDOU SCHIEDAM

De auto waarmee de 21-jarige Hamidou vrijdagavond werd geschept. De bestuurder van de auto en de passagiers zijn nog spoorloos en de politie stelt alles in het werk om hen te vinden. Daarbij vragen zij uw hulp. Heeft u het ongelukl zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bijvoorbeeld over de gestolen auto of de inzittenden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.
De auto waarmee de 21-jarige Hamidou vrijdagavond werd geschept. De bestuurder van de auto en een aantal  passagiers zijn nog altijd spoorloos. De politie stelt alles in het werk om hen te vinden. Daarbij vragen zij uw hulp. Heeft u het ongeluk zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bijvoorbeeld over de gestolen auto of de inzittenden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

SCHIEDAM- Er komt vrijdagavond een stille tocht voor de 21-jarige Hamidou die een week eerder werd doodgereden op de Laan van Bol’es in Schiedam-Groenoord.

De stille tocht is een initiatief van familie en vrienden van het slachtoffer. De tocht begint om 19.50 uur op het grote grasveld aan de Willem Pijperstraat . Deelnemers wordt gevraagd witte kleding te dragen en het lampje van hun telefoon te laten branden.

De stoet vertrekt om 20.00 uur naar het pleintje voor het winkelcentrum aan de Laan van Bol’es. Twee familieleden zullen daar een toespraak houden.

Vrijdagavond werd de 21-jarige Hamidou uit Schiedam geschept op de Laan van Bol’es. De politie vond de auto waarmee dat gebeurde tientallen meters verderop. De wagen was leeg en bleek gestolen te zijn. Zondagochtend is een vijftienjarige jongen uit Schiedam opgepakt. De politie kan nog niet zeggen wat zijn rol is in de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *