Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STILLEGGING WERKZAAMHEDEN BLANKENBURGTUNNEL DOOR VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De werkzaamheden aan de Blankenburgtunnel liggen al twee weken volledig stil. Ook de komende vier weken wordt er niet gewerkt op de bouwplaats. “We wachten op dit moment op de omgevingsvergunning van Vlaardingen. We verwachten de vergunning in juli”, verklaart een woordvoerder van Bouwconsortium BAAK. De bouwers ontkennen dat spraken is van een vertraging. “Deze periode is ingecalculeerd in onze planning.”

Met de aanleg van het Blankenburgtrace is in totaal 1,2 miljard euro gemoeid. De aanleg vindt plaats aan weerszijden van de Nieuwe Waterweg. De Blankenburgverbinding bestaat uit de nieuwe snelweg A24, tussen Vlaardingen en Rozenburg, inclusief een tunnel tussen de twee plaatsen. Het geheel moet uiterlijk in 2024 worden opgeleverd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “STILLEGGING WERKZAAMHEDEN BLANKENBURGTUNNEL DOOR VLAARDINGEN

  1. Als het aan Vlaardingen had gelegen was de A4 er ook niet aan gelegd. Gewoon de blankeburg tunnel aanleggen. Vlaardingen kunne beter hun eigen zaakjes goed regelen.

  2. Ik vind het altijd zo vreemd dat ze met dit soort projecten beginnen voordat alle vergunningen er zijn. Ik krijg vaak de indruk dat ze er mee beginnen en dan er van uit gaan dat ze de benodigde vergunningen wel krijgen, er van uitgaande dat er al zoveel geld en werk in een project is gestoken dat ze de vergunning niet meer kunnen weigeren. Ik zeg niet dat dat hier ook zo is, dat weet ik niet maar het valt mij wel vaak op dat er met iets begonnen wordt voordat alle vergunningen er zijn. Een soort chantage dus,

  3. Zucht. En blijkbaar is het ook nog niet ingeburgerd dat het daar dus zeker niet de Nieuwe Waterweg is, maar dat het daar gewoon Het Scheur heet. De Nieuwe Waterweg is niets meer dan het stukje van enkele kilometers west van de Maeslantkering tot aan de Maasmond bij Hoek van Holland. Net als dat Maasdeltatunnel nog zo’n dwaling is voor wat betreft naamgeving. Blankenburgtunnel is het al 60 jaar en dat zullen de Rozenburgers de komende 60 jaar nog wel zo blijven zeggen.

  4. Waarom wachten op iets wat uiteindelijk toch verstrekt wordt.
    Dit heet traineren, ofwel wij van het college hebben alles gedaan om het niet door te laten gaan terwijl men dondersgoed weet dat uitstel geen afstel is.
    Goed gedaan hoor, smijten met belastinggeld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *