Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STIEFVADER (52) SCHIEDAM OPGEPAKT VOOR KINDERMISHANDELING

SCHIEDAM- Een stiefvader uit Schiedam-Groenoord moet zich voor de rechter verantwoorden voor de mishandeling van zijn 13-jarige aangenomen kind. De stiefzoon kreeg van de 52-jarige Portugees Carlos Jorge de J. niet alleen klappen, maar werd ook vernederd in het openbaar.

Het kind werd door geweld, en bedreiging met geweld tegen zijn broertje en zusje, gedwongen tot het dragen van enkel een luier, waarmee hij naar buiten moest. Ook werd de jongen de straat op gestuurd met het dragen van een slabbertje en verplicht tot het eten van babyvoeding. Wanneer de jongen de babyvoeding niet wilde opeten werd zijn gezicht in de babyvoeding geduwd.

Naast geweld werd druk uitgeoefend door tegen de kinderen te schreeuwen en te vloeken. Geregeld werd ook gedreigd dat zij terug naar hun biologische vader moesten.

Het lichamelijk geweld bestond uit het 13-jarige slachtoffer meermalen met kracht tegen de grond te duwen of te gooien, tegen de billen of rug te schoppen. Wanneer het kind op de grond lag werd met kracht, al dan niet met een voorwerp, tegen zijn achterhoofd of gezicht geslagen en gestompt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “STIEFVADER (52) SCHIEDAM OPGEPAKT VOOR KINDERMISHANDELING

 1. Voor deze “meneer” zou een passende straf zijn om hem voor het stadshuis in een schavot te plaatsen.
  Kinderen tot 15 jaar mogen hem dan ook bekogelen met eieren en tomaten. Na afloop lopend naar huis,met pek en veren ingesmeerd, in een luier.

  1. Weet er nog wel wat vechters baasjes die hem wel willen laten voelen wat ie dat kind aan deed.
   Natuurlijk wel iets harder.
   Wat een klootzak me handen jeuken.

 2. Zou graag zijn adres weten van die klootzak kind is voor zijn leven getekend en hij gaat zeker vrij uit hier in Nederland tterug naar Portugal daar zijn straf uitzitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *