WATERWEG ACTUEEL

STICHTING SALAMO VLAARDINGEN DOEKT WINKEL OP

STICHTING SALAMO VLAARDINGEN DOEKT WINKEL OP

VLAARDINGEN- De Charity Shop van de stichting Salamo vertrekt uit het winkelpand in de Van Baerlestraat 193 in Vlaardingen-West. De stichting is op zoek naar een goed doel om blij te kunnen maken met een voorraad (kinder)spellen,(kinder)boeken, (kinder)cd’s en dvd’s. Alles is in één keer gratis op te halen op afspraak. Ook zijn er kledingrekken, platen, schragen en etalage poppen voor de verkoop.

Een gedeelte van de winkel wordt gedoneerd, het andere gedeelte wordt verkocht ten behoeve van de stichting. Meer info 06-333088221 (Voorzitter Klara Kasapov).

De netto opbrengst van de verkoop in de winkel was de afgelopen jaren bestemd voor humanitaire hulp aan mensen in nood in Macedonië. De  winkel met tweedehands kledingverkoop voor Macedonië werd in oktober 2015 geopend door de toenmalige wethouder Arnoud Hoekstra (SP).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

februari 7th, 2019

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *