WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STEDIN HELPT VERTRAGING BOUW SPORTHAL VLAARDINGEN IN TE LOPEN

VLAARDINGEN- Stedin heeft haar planning aangepast om de vertraging in te lopen die is ontstaan bij de bouw van de nieuwe sporthal aan de Claudius Civillislaan in Vlaardingen-West. De nodige werkzaamheden door de netwerkbeheerder zullen daardoor in de 2e week van januari worden uitgevoerd. Dat alles krijgt StadsBelangen Vlaardingen te horen van het gemeentebestuur, in antwoord op schriftelijke vragen. De gemeente streeft ernaar om zo snel mogelijk na het afronden van de werkzaamheden van Stedin de heiwerkzaamheden op te starten en de opgelopen vertraging in te lopen.

Volgens planning had in week 48 moeten worden gestart met de heiwerkzaamheden. Voordat deze kunnen starten dienen de oude gas- en elektra aansluitingen van zowel de gesloopte sportzaal als de kantine van SC Twist te worden verwijderd cq. verlegd. Deze werkzaamheden konden past starten nadat beiden gebouwen (deels) waren gesloopt. Het slopen van beide gebouwen is op tijd afgerond. Voor het verleggen en verwijderen van kabels en leidingen is de gemeente afhankelijk van de betreffende NUTS-partijen, in dit geval Stedin.

Nu Stedin belooft vaart te maken kunnen na het afronden van deze werkzaamheden de heiwerkzaamheden op te starten en de opgelopen vertraging in te lopen.

1 reactie op “STEDIN HELPT VERTRAGING BOUW SPORTHAL VLAARDINGEN IN TE LOPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *