Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START VERKOOP APPARTEMENTEN DE MAURITS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Om 12.00 uur gaat appartementencomplex De Maurits, in Schiedam-West, in de verkoop. Vanaf dat moment is het mogelijk om alle documenten zoals brochures, prijslijsten, de verkoopprocedure, plattegronden en het inschrijfformulier op demaurits-schiedam.nl en op demaurits-schiedam.nl te downloaden of in te zien.

De inschrijving sluit op 16 juli 12.00 uur. Binnen enkele dagen na sluiting zullen de bouwnummers worden toegewezen. Wie een bouwnummer krijgt toegewezen, kan de makelaar bellen om een afspraak te maken voor een zogenaamd verkoopgesprek.

Wie geen bouwnummer krijgt toegewezen, maar als reservekandidaat op de lijst komt, ontvangt hierover per mail bericht. Het is belangrijk dat mogelijke kopers een financiële haalbaarheidscheck toevoegen aan het inschrijfformulier.

De Maurits verschijnt op de plek van het vervallen pand in de Dr. Noletstraat aan de rand van Oranjeburgh. Al enkele jaren ligt er voor deze locatie een plan voor de bouw van het appartementengebouw, maar de lockdown heeft voor vertraging gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *