Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START NIEUWE VOGELBUURT VLAARDINGEN-HOLY

De confettikanonnen hadden wat last van de wind.
VLAARDINGEN- Wethouder Jacky Silos (CDA) heeft het startsein gegeven voor de bouw van woningproject Broedvogel fase 6 in Vlaardingen-Holy. De wethouder zetten met kinderen een woonwens op de laatste vloerplaat in een nieuw te bouwen woning. Deze feestelijke handeling is verricht op de bouwplaats in de Roerdompstraat.

Opvallend aan De Broedvogel Fase 6 is het grote kaveloppervlak. Vanaf 121 m² tot 185 m², met een voor- en achtertuin. Inclusief een berging die bereikbaar is via het achterpad.

Elke fase van de Nieuwe Vogelbuurt krijgt een andere invulling met eengezinswoningen. Dat maakt het wonen in De Nieuwe Vogelbuurt zeker voor starters en jonge gezinnen een fijne plek: de nieuwbouw grenst aan de grote kindervallei die centraal een plekje krijgt in de wijk. Urenlang speelplezier met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes is verzekerd.

De woningen worden volgens planning in het derde kwartaal van 2019 opgeleverd.

Foto’s: Arne van der Zande

Een groepsfoto met de toekomstige bewoners. Alle 192 woningen zijn verkocht.
FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *