Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START NIEUW SEIZOEN KADE 40 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het nieuwe cursusseizoen is voor een aantal cursussen al gestart, maar vanaf de 2e week van september barst KADE40 aan de Westhavenkade in Vlaardingen weer uit haar voegen van de activiteiten. Met bestaande cursussen, maar ook met compleet nieuw aanbod en tal van nieuwe samenwerkingen.

Inmiddels werkt KADE40 samen met een aantal nieuwe partners. Zo kunnen er bij KADE40 lessen gevolgd worden van onder andere Gitaarschool Vlaardingen. Voor dansles werken we dit seizoen samen met  dansscholen Demi Point, Jessica Borsboom en Belzer Entertainment. De lessen zijn voor jong en oud en variëren van latin fusion, streetdance tot tapdance. Vrijdag 4 september is er een proefles te volgen voor High Heels.

kade 40In september en oktober worden er korte workshops aangeboden door Nelie Meininger. Onder  begeleiding leert u hoe u speciale marmertechnieken aanbrengt of meubeltjes op kunt pimpen naar een compleet nieuw meubelstuk.
Voor meer informatie en aanmelden voor deze cursussen kijkt u op
www.kade40.nl.

De meeste ‘vaste’ cursussen starten weer in de 2e week van september. Zo kunt u bijvoorbeeld uw  kennis op het gebied van kunstgeschiedenis aanscherpen of uw teken- en schildertalenten verder ontwikkelen, leren etsen, mooie sieraden ontwerpen én maken bij edelsmeden of uw eigen potten
en vazen bakken bij de cursussen keramiek. Ook leuk: portret- en figuurboetseren op de woensdagmiddag. Gaat u liever met een camera aan de slag dan zijn er verschillende mogelijkheden, van lange cursussen tot korter aanbod. Om uw schrijftalent te ontwikkelen schrijf u  in voor de
cursus ‘overtuigen met verhalen’.

Ook de jongeren zijn voor het ontwikkelen van hun talent bij KADE40 aan het juiste adres. Zo gaat het Kinderatelier weer van start, kun je leren hoe je je eigen echte bioscoopfilm maakt (met als klap op de vuurpijl de vertoning van de film op het Vlaardings Filmfestival 2016) en kan er volop gezongen, gedanst en muziek gemaakt worden. De lessen van Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen starten weer op 16 september aanstaande.  De woensdag ervoor (de 9e) kunnen er gratis proeflessen gevolgd worden.

Kade 40 (2)Inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen is al mogelijk. Op donderdag 10 september aanstaande  organiseren we een extra inschrijfavond. Deze avond helpen we u bij het maken van een keuze of bent u gewoon welkom voor een praatje en extra informatie. Wij zitten van 18.30 tot 21.00 uur voor u  klaar. Wilt u zeker zijn van een plaats bij uw favoriete cursus? Wacht dan niet te
lang en schrijf u vandaag nog in via de website.Klik HIER. Een aantal cursussen is al vol.

Wilt u zich niet vastleggen voor een langere tijd, maar vindt u het wel leuk een keer ‘iets’ te doen bij KADE40? Schrijf u  dan in voor de Sneak Peek op 17 september aanstande  en laat u  verrassen. Deze avond volgt  u een workshop in een van de verschillende disciplines die bij KADE40 worden aangeboden. Wat u gaat doen, dat merkt u  pas op de avond zelf.

KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen, tel. 010-4602011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *