WATERWEG ACTUEEL

START BUDGETKRING SCHIEDAM

START BUDGETKRING SCHIEDAM

SCHIEDAM- Veel mensen houden aan het eind van hun geld een stukje maand over. Speciaal voor hen organiseert WOT Schiedam een Budgetkring. Dit is een werkgroep waarin de deelnemers leren bewust en zorgvuldig om te gaan met hun leven en hun geld. Het is een leefstijlprogramma met de unieke aanpak van ‘Gelukkig met Genoeg’. Deelname is leerzaam, leuk en gratis.

Een Budgetkring bestaat uit ongeveer acht personen, die elke twee weken bij elkaar komen onder begeleiding van getrainde vrijwilligers. De gesprekken en oefeningen gaan over bijvoorbeeld gezond eten, leuke dingen doen voor weinig geld en aanbiedingen in winkels weerstaan.

Dinsdag 27 maart van 18.00 tot 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst over de Budgetkring in Wijkcentrum Oost, Boerhaavelaan 79. Er wordt een maaltijd geserveerd. Meer informatie is ook verkrijgbaar bij Paula van Oeveren, [email protected], telefoon 06-1045 1061.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

maart 13th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *