Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STANDTENTEN HOEK VAN HOLLAND OPEN TIJDENS JAARWISSELING

HOEK VAN HOLLAND- Dit jaar zijn voor het eerst verschillende strandtenten in Hoek van Holland open met de jaarwisseling. Samen bieden ze maximaal 3.000 gasten Oud en nieuw arrangementen aan. Kaarten worden vooraf verkocht, kaartverkoop aan de deur is niet mogelijk. De Hoekse strandtenten spelen hiermee in op de vuurwerkshow.

Tijdens de komende jaarwisseling worden voor het eerst ook vuurwerkshows georganiseerd door de gemeente Rotterdam in Nesselande en Hoek van Holland. De verwachting is dat de vuurwerkshow in Hoek van Holland 16.000 bezoekers trekt en de vuurwerkshow in Nesselande 10.000 bezoekers trekt.

De Hoekse strandtenten worden jaarlijks door de brandweer regulier gecontroleerd. Omdat de feesten met de jaarwisseling binnen de reguliere exploitatie passen, is een aanvullende controle van de brandweer in het kader van de jaarwisseling niet noodzakelijk.

De Hoekse Lijn rijdt niet naar Hoek van Holland tijdens de jaarwisseling.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “STANDTENTEN HOEK VAN HOLLAND OPEN TIJDENS JAARWISSELING

  1. Hou deze keer wel rekening mee dat er van die huisjes staan van landall en die de politie bellen voor geluidoverlast en voortijdig het feest verzieken voor de de jeugd uit hoek van holland die netjes een dure kaart hebben gekocht voor een optreden van ong een half uur omdat het feest 2 uur voor het eind ophield.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *