WATERWEG ACTUEEL

STADSHERSTEL VERHUURT HOOGSTRAAT 94 SCHIEDAM

STADSHERSTEL VERHUURT HOOGSTRAAT 94 SCHIEDAM

Op de begane grond zijn een pantry, toilet en bergruimte aanwezig. In het souterrain is nog een berging. De etalage, incl. de voordeur, is 5 meter breed. De winkel is aan de binnenkant voorzien van een afstandsbedienbaar rolhek, dat door de verhuurder wordt onderhouden. De cv is uit 2013 en wordt door de verhuurder onderhouden.

SCHIEDAM- Stadsherstel Maassteden heeft het pand Hoogstraat 94 in Schiedam in de verhuur gezet. Het gaat om een winkel midden in het museumkwartier. De winkel is door Stadsherstel Schiedam in 2013 volledig gerestaureerd. De huurprijs bedraagt 750 euro per maand (excl. btw) voor een oppervlakte van 75 m2.

De winkel bestaat uit een begane grond met een split-level en een souterrain. Achter in de winkel bevinden zich een pantry en een toilet. Kenmerken van de winkel:  De winkel is uiterlijk per 1 juli 2018 beschikbaar, mogelijk eerder in overleg.

Stadsherstel is voor het pand op zoek naar een enthousiaste maker of ondernemer die zich hier wil vestigen. Een vakvrouw of -man die iets nieuws en unieks toevoegt aan de straat, die zelf producten ontwerpt, maakt en verkoopt in het winkelpand dat tegelijkertijd als werkplaats of studio fungeert. Een ondernemer die in haar of zijn vakgebied het onderscheid weet te maken.

Voor informatie: Stadsherstel Schiedam / Stadsherstel Maassteden info@stadsherstel-maassteden.nl tel. 010-427 06 40

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

Webradio Torpedo

april 17th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *