Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘STADSHART VLAARDINGEN KLAAR VOOR BLAUWE ZONE’

VLAARDINGEN- Er moeten op zeer korte termijn zogenaamde blauwe zone-parkeerplaatsen worden aangelegd in het centrum van Vlaardingen. De lokale partijen ONS, Leefbaar en BvV dringen aan op de blauwe zone-parkeerplaatsen in de Fransenstraat en op de Westhavenplaats in de meest noordelijk gelegen parkeervakken nabij het Westhavendomein. Naast de aanleg moet ook onderzocht worden welke tijdslimiet het beste past bij het kortparkeren, bedoeld om boodschappen te doen waarbij even parkeren gewenst is.

De puur Vlaardingse partijen stellen vast dat bijna alle politieke partijen binnen de gemeente Vlaardingen de ambitie hebben de binnenstad weer levendig te maken. Toch zijn er nog steeds geen blauwe zones binnen het stadshart aangelegd, ondanks eerdere beloften.

Het verzoek van de lokale partijen past bij het nieuwe werken van de gemeenteraad waarbij meer actie verwacht wordt van de politieke partijen. Met name BvV vindt dat de tijd van praten wel over is en de tijd van doen nu is aangebroken:’Dit voorstel kan snel gerealiseerd worden en de kosten zijn nihil, naast de aanschaf van een aantal verkeersborden, het aanbrengen op de weg van een drietal vakmarkeringen op de Westhavenplaats en weghalen van paaltjes in de Fransenstraat’.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *