Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN GAAT WEER DOOR

VLAARDINGEN- Vanaf woensdag 15 juli kunnen er voor ruim dertig nieuwe theatervoorstellingen kaarten worden besteld bij het Vlaardingse theater.

Vanaf 09.00 uur op woensdagochtend 15 juli verschijnt de lijst met voorstellingen tot en met december op de website van het theater. Geïnteresseerden kunnen vanaf dat moment meteen hun kaarten bestellen. Vanwege het opgedrongen abnormaal wordt gebruik gemaakt van vier kleurvakken, waardoor alle bezoekers gedwongen op 1,5 meter van elkaar moeten blijven. Het programma wordt desondanks een aantrekkelijke mix van grote namen, theaterexperimenten, veel jeugdtheater en nieuw, veelbelovend talent. Communicatiemedewerker Robin Sterrenburg legt uit: “We doen er alles aan om de bezoekers een prettige beleving te bieden. Zo mag je vaak drankje mee de zaal in en is er genoeg ruimte om voldoende afstand van elkaar te houden.”

Voor wie de theaterkaartjes het liefst bij de kassa van het theater zelf bestelt, is er ook goed nieuws. Deze zomer is de theaterkassa op alle dinsdagen van 09.00 tot 17.30 uur geopend, de week na de start van de kaartverkoop zelfs iedere werkdag én op zaterdag 18 juli van 14.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk kan iedereen 24/7 terecht op de website van het theater, www.stadsgehoorzaal.nl. De Stadsgehoorzaal kijkt er naar uit om de theaterbezoekers weer met open armen te mogen ontvangen!

Foto: Sanne Wallis de Vries. Eén van de 36 namen die in het najaar naar de Stadsgehoorzaal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *