Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STADSGEHOORZAAL KOMT NAAR ALLE VLAARDINGERS

VLAARDINGEN- In twee dagen tijd zijn dankzij bijna 300 aanmeldingen van enthousiaste Vlaardingers al ruim 15.000 brochures bezorgd van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De komende week staat de andere helft op het programma.

De kaartverkoop van het nieuwe theaterprogramma gaat als een speer, in twee dagen hebben zijn al twee keer zoveel kaarten verkocht als vorig jaar in een week.

Het voltallige theaterteam komt tussen 8 mei en 8 juni persoonlijk de jaarlijkse theaterbrochure vol nieuwe evenementen bij alle Vlaardingers langsbrengen. En wie zin heeft om een avond of middag mee te helpen met bezorgen, krijgt als cadeau per keer een theaterkaartje voor een voorstelling in het nieuwe theaterseizoen. Samen bouwen aan een theater van ons allemaal, dat is het motto.

Het theaterteam wil zó graag dat iedereen de brochure ziet, dat de beste oplossing is om hem zelf langs te brengen bij iedere Vlaardinger. En daar is natuurlijk iedere hulp welkom bij. Via de website van de Stadsgehoorzaal of aan de kassa aan de Schiedamseweg 51 kan iedereen zich aanmelden een avondje of middag mee te helpen. Per keer ontvangt de helper een vrijkaart, zo maakt de Stadsgehoorzaal het theater van de hele stad.

Directeur Renske Verbeek kwam op het idee tijdens een actieve wandeling door de stad. Al lopend langs alle huizen dacht ze: “Verrek, we gaan die prachtbrochure gewoon zelf langsbrengen!” En hóe leuk is het om dat met de hele stad te doen? Tussen 8 mei en 8 juni kunnen de inwoners van de stad een gezellig tafereel in hun straat verwachten, waar verschillende vrolijke Vlaardingers de brochure in de bus doen. Wie een nee/nee-sticker heeft, kan de sticker tijdelijk afdekken of natuurlijk het gewilde theaterboekje afhalen bij het theater zelf.

Theaterfans, vaders, moeders, opa’s, oma’s, (klein)kinderen, toneelgezelschappen, wandelclubs, vriendengroepen, koren, sportteams, schoolklassen, collega’s, scouts, eigenlijk gewoon iedereen opgelet: wie zin heeft om één of meerdere keren mee te lopen, in ruil voor een vrijkaartje per keer per persoon, kan terecht op www.stadsgehoorzaal.nl/destadskomtnaarutoe. Als mensen in hun eigen tijd hun eigen buurt willen doen, kan dat ook. De eerste aanmeldingen komen al binnen, dus dat belooft wat. Geïnteresseerden ontvangen na aanmelding de uitnodiging en uitleg voor een gezellig blokje om met elkaar. De Stadsgehoorzaal gaat er een feestje van maken!

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *