Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

STADSBESTUUR SCHIEDAM ZWIJGT VOORLOPIG OVER RUPSJE NOOITGENOEG

SCHIEDAM- Is de jeugdparticipatieclub De Kleine Ambassade (DKA) in Schiedam ook een Rupsje Nooitgenoeg in de ogen van het stadsbestuur? Het antwoord op die vraag wordt op zijn vroegst op 21 september beantwoord. De OuderenPartij Schiedam (OPS) heeft om een redactie gevraagd van burgemeester en wethouders, omdat DKA het onterecht vindt dat men geen extra subsidie van de gemeente krijgt.

Het gemeentebestuur kan voorlopig niet reageren op de kwestie dioe de OPS heeft voorgelegd, vanwege de afwezigheid van de direct betrokken beleidsadviseurs tijdens de zomervakantieperiode.

Bij het nakijken van de jaarverslagen van DKA viel de OPS ets op. Zo is tussen 1 januari 2015 en 31 december 2018 het eigen vermogen van DKA gestegen van 15.4301 euro naar 198.2482 euro. Dit is een verdertienvoudiging van het eigen vermogen. De OPS constateert hamstergedrag en vindt dat onwenselijk bij een maatschappelijke organisatie. Wat de OPS betreft kan DKA best dat eigen vermogen aanspreken om hun projecten voort te zetten en daarmee de gemeente Schiedam qua uitgaven ontzien.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *