WATERWEG ACTUEEL

SPORTVERENIGINGEN MAASSLUIS VERBAASD OVER PLAN SPORTCOMPLEX

SPORTVERENIGINGEN MAASSLUIS VERBAASD OVER PLAN SPORTCOMPLEX

MAASSLUIS- Sportverenigingen in de Maassluise Steendijkpolder zijn niet bepaald enthousiast over de bouw van een nieuw complex. Het plan komt van Gerrit Malipaard en Eric Gudde. Het bestuur van M.S.V. ’71 laat namens de andere zes verenigingen weten verbaasd te zijn over het plan. ‘Deze verbazing zit vooral in het feit dat plannen zijn ontwikkeld zonder dat de verenigingen daarbij betrokken zijn’, schrijft M.S.V. ’71 aan het gemeentebestuur. “Als verenigingen kunnen wij inhoudelijk niet ingaan op plannen die wij niet kennen’.

Op initiatief van M.S.V. ’71 is er op 11 juli al een overleg geweest van de zeven verenigingen onderling. De verenigingen wensen een overleg met de wethouder Sport en Recreatie om het standpunt van het college van Burgemeester en wethouders over deze plannen te vernemen.

Alle sportverenigingen van Maassluis krijgen een dezer dagen een uitnodiging voor een informatieavond over het nieuwe sportcomplex. De informatieavond wordt gehouden op dinsdag 28 augustus in restaurant de Ridderhof.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

augustus 9th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *