WATERWEG ACTUEEL

SPORTIEF GELD INZAMELEN VOOR KIKA SCHIEDAM

SPORTIEF GELD INZAMELEN VOOR KIKA SCHIEDAM

SCHIEDAM- Sportcentrum DFC Schiedam en Team Matt organiseren ieder jaar een sportief evenement om geld in te zamelen voor stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Voorgaande jaren was het vooral Zumba dat de boventoon voerde. Dit jaar kan er op 22 april aan workshops van diverse sporten worden meegedaan, zoals het nieuwe ‘Pound’ met sportcentrum-eigenaar Wendy Smit en Boksen met Don Diëgo Poeder.

“Het is echt een traditie geworden bij DFC Schiedam,” vertelt Wendy Smit. “En dit jaar mag de sportieve middag voor KiKa dan ook niet ontbreken. We wilden het alleen iets anders doen dan voorgaande jaren, om zo voor ieder wat wils te kunnen bieden.” Naast een workshop boksen onder leiding van niemand minder dan voormalig wereldkampioen boksen Don Diëgo Poeder, kan men zen worden met yoga, alles losgooien met ‘Sambaerobics’ en lekker rocken met ‘Pound’. Wendy Smit: “‘Pound’ is onze nieuwste aanwinst op het sportcentrum en razend populair. Met zogeheten ripstix drum je als het ware mee tijdens de workout op heerlijke muziek. Je traint er niet alleen je armen, schouders etc mee, maar ook je core, benen, billen… het is eigenlijk een work out voor je hele lichaam.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de ‘Fit voor Kika’-middag bij sportcentrum DFC Schiedam aan de Admiraal Trompstraat in Schiedam. Voor 15 euro kan je dan mee doen aan alle workshops. Naast de sportieve invulling van de middag, kunnen er nog leuke prijzen gewonnen worden in de loterij en worden er demonstraties gegeven. Kaarten zijn te koop aan de balie van het sportcentrum.
Dit kan ook nog op de dag zelf, maar er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor meer informatie: www.teammatt.nl

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

Webradio Torpedo

april 15th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *