WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VIERPOLDERS-VICTORIA’04

VLAARDINGEN- Een wedstrijd met twee gezichten. Het door vele blessures geplaagde Victoria’04 kon in de eerste helft geen potten breken. Na de pauze en enkele omzettingen kregen de bezoekers meer vat op het spel van de thuisclub. De binnen een kwartier spelen 2-0 opgelopen achterstand werd na ruim een half uur spelen teruggebracht tot 2-1 om in de tweede helft de stand gelijk te trekken.

Victoria’04 miste enkele vaste basisspelers en dat gemis deed zich voelen. Vierpolders maakte dankbaar gebruik van de wanorde bij de Vlaardingse tegenstander. Twee goed lopende aanvalsacties van Vierpolders leverde binnen 15 minuten spelen een 2-0 score op voor de thuisclub. Victoria’04 werkte keihard, maar moest het initiatief aan Vierpolders laten. Even zag het er naar uit, dat de Vlaardingse formatie zou worden overlopen. Naarmate de wedstrijd vorderde, wist Victoria’04 de organisatie beter op orde te krijgen. Het werd daarbij geholpen door de achterhoede van Vierpolders. Een slecht weggewerkte bal in de laatste linie van de thuisclub, bracht de bal bij Jordi de Kimpe, die beheerst afrondde: 2-1. Vierpolders kreeg wel enkele kansjes, doch miste stootkracht in de voorhoede. Een hard schot van Jur de Visser werd op het laatste moment uit de doelmond van Vierpolders weggewerkt.

In de tweede helft herpakte Victoria’04 zich. De Vlaardingse formatie trok het initiatief naar zich toe en zocht waar mogelijk de aanval. Maar diende alert te blijven op de snelle omschakeling bij Vierpolders. Na een uur spelen wist een hard werkend Victoria’04 de stand op gelijke hoogte te brengen. Een vlot lopende aanval over vele schijven eindigde bij de vrijstaande Jordi de Kimpe, die van dichtbij de doelman van Vierpolders passeerde met een laag hard schot: 2-2. Hierna speelden beide ploegen volop in de aanval om alsnog de winst naar zich toe te trekken. Voor beide doelen ontstonden enkele hachelijke momenten, maar gescoord werd er niet meer.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (75: Nick Verburgh), Chris Bruurmijn (80: Lars Kortleven), Lars de Visser (75: Nils Gliszmann), Michael Blok, Oscar Knecht, Osman Ünnu, Jur de Visser, Kars Martin (46: Jesse Schippers), Jordi de Kimpe, Jemayro Teixeira (46: Vincent van den Bogerd).

Doelpunten Victoria’04: Jordi de Kimpe (2-1 en 2-2).