Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SPONSORING VLAARDINGSE CORSOBOOT NOG NIET HELEMAAL ROND

VLAARDINGEN- Voor de komst van het Varend Corso naar Vlaardingen op 3 juli wordt ook gehoopt op steun van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o, nu het, in samenwerking met de gemeente en met hulp van het Ondernemersfonds Vlaardingen, toch is gelukt het Corso terug te halen naar de haringstad. Vlaardingen Partners rekent daarnaast op geld van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o, om hun Vlaardingse boot geheel in het corso-thema: “It’s showtime!” te kunnen aankleden met bloemen, fruit en groenten.

Eerder berichtte de organisatie van het Varend Corso dat Vlaardingen dit jaar niet zou deelnemen aan het jaarlijks terugkerend spektakel, dat dit jaar niet begin augustus, maar begin juli (dus vóór de meeste zomervakanties) zal plaatsvinden. Dit nieuws leverde gemengde reacties en vooral heel veel teleurstelling . Vlaardingen Partners wilde het daar niet bij laten zitten en kwam in actie.

Dankzij de inzet van de Stichting Vlaardingen Partners, en met steun van het Ondernemersfonds Vlaardingen, zal Vlaardingen, net zoals de laatste jaren, tóch deelnemen aan het Varend Corso, naast steden als Maassluis, Delft, Den Haag, Midden-Delfland en natuurlijk Westland.

Vlaardingen Partners is een stichting die mensen en organisaties verbindt. Zij bundelt krachten om Vlaardingen als stad aantrekkelijker te maken. De stichting richt zich op het ondersteunen van stadsbrede promotie en activiteiten, en werkt daarin nauw samen met het Ondernemersfonds Vlaardingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *