Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SPOEDSLUITING PAND CARCLEANING VLAARDINGEN-OOST

VLAARDINGEN- De burgemeester van Vlaardingen heeft een spoedsluiting opgelegd aan autoreinigingsbedrijf Carcleaning in de Spoorstraat 20. De burgemeester ging hiertoe over vanwege risico’s voor de openbare orde.

De spoedsluiting volgt op meldingen van beschieting van het pand. Op zondagmiddag 5 juli kreeg de politie een melding dat er kogelgaten te zien waren in de ruiten van het bedrijfspand. De politie trof een fragment van munitie aan in het pand en een kogelinslag in een muur. In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie een melding van een mogelijke schietpartij aan de Spoorstaat. Uit onderzoek van de politie bleek dat er meerdere kogelinslagen in de ruiten van het bedrijfspand zaten. Binnen in het pand werden kogelinslagen aangetroffen en meerdere kogelfragmenten.

Om te voorkomen dat het pand verder gevaar oplevert voor de openbare orde en een bedreiging vormt voor de omgeving, heeft de burgemeester vervolgens besloten tot sluiting van het pand.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “SPOEDSLUITING PAND CARCLEANING VLAARDINGEN-OOST

  1. Waarom wordt het,, slachtoffer,, gestraft en niet de dader, omdat het gezag niet kan handhaven?? door geen blauw?? Door verkeerde bezuinigingen?? Door te blijven dweilen met de kraan open???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *