RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SPECTACULAIRE REDDING ZEILJACHT HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Een Engels zeiljacht is vannacht voor de kust van Hoek van Holland in de problemen gekomen. Om 00.37 uur werd de KNRM opgeroepen ter assistentie. De zeilboot maakte op dat moment water.

Naast de vrijwilligers van het Hoekse reddingsstation waren ook de collega’s van de KNRM uit Scheveningen en de Koninklijke Marine op volle zee present voor de begeleiding.

De Engelsen keerden terug van hun oversteek en voeren onder begeleiding van twee schepen van de Koninklijke Marine. De KNRM heeft snel opstappers aan boord gezet en na overleg heeft de KNRM Scheveningen het schip begeleid naar hun haven.

De KNRM is sinds 1824 de erkende hulpverlener op zee, het ruime binnenwater, het strand en het kustgebied. De vrijwilligers van de KNRM redden snel, professioneel en kosteloos.

De vrijwilligers staan het hele jaar door 24 uur per dag klaar om samen met beroepspersoneel onder alle weersomstandigheden na alarm uit te varen vanuit 45 reddingstations, met 75 reddingboten. De KNRM wordt met de bijdrage van 100.000 donateurs, schenkingen en nalatenschappen in stand gehouden en ontvangt geen geldelijke steun van de overheid.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *