Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SP VLAARDINGEN PRESENTEERT RESULTATEN METINGEN LAWAAI

VLAARDINGEN- De SP in Vlaardingen presenteert vanavond de eerste resultaten van geluidsmetingen naar industrielawaai. De metingen zijn de afgelopen weken uitgevoerd door stadsgenoten met decibelmeters die de SP beschikbaar heeft gesteld om de omvang van het vermeende lawaai vast te leggen. Via de website kunnen bewoners hun eigen metingen doorgeven. De SP gebruikt vervolgens de resultaten om bedrijven en gemeenten tot maatregelen te bewegen.

Vanavond organiseren de SP Vlaardingen en de SP Schiedam – samen met bewonersgroep Weg met Industrielawaai Vlaardingen Oost – een bewonersavond waarop ze bekijken wat men samen kan doen om het industrie-lawaai in te dammen ‘tot een aanvaardbaar niveau’.

De SP en de bewonersgroep zijn al in gesprek met DFDS. Dit bedrijf heeft de overlast van DFDS al verminderd door verplaatsing van de koelwagens naar de locatie direct achter het geluidsscherm aan de Vulcaanweg/Schiedamsedijk.
De bijeenkomst start om 20.00 uur in het SP-kantoor aan de Broekweg 76 in Vlaardingen. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *