Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SP VLAARDING OP DE BRES VOOR LÜGENPRESSE NAAR DDR-MODEL

VLAARDINGEN- De SP in Vlaardingen meent dat journalisten behoren tot de cruciale beroepen die momenteel onmisbaar zouden zijn, maar desondanks slecht worden beloond. De socialisten hebben vanmiddag in Vlaardingen actie gevoerd voor een betere beloningen van ‘cruciale beroepen’. Voor de SP zijn dat niet alleen zorgmedewerkers, politieagenten en supermarktpersoneel, maar ook de verantwoordelijken voor het huidige nieuwsaanbod. De SP vindt dat journalisten het nieuws ‘onafhankelijk brengen, onderzoek en verslag doen, terwijl hun werk onzeker is en hun positie onder druk staat.’

De bewijzen van het tegendeel (corrupt, leugenachtig, omkoopbaar) stapelen zich op: De Duitse oud tv-verslaggever  Udo Ulfkotte bijvoorbeeld schrijft in zijn boek ‘Gekochte journalisten’ over de invloed van de geheime diensten op de grote media. De media blijken volstrekt niet neutraal te zijn en haar eenzijdige positie wordt op veel manieren gekocht. Zelf werd hij veelvuldig gesmeerd door geheime diensten en door politici. Hij was door en door corrupt en zag het bij vele anderen ook gebeuren. Zij werden stuk voor stuk opgenomen in de netwerken van Amerikaanse elite-organisaties, zoals Atlantik-Brücke, Trilaterale Commissie, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute en het Institut für Europäische Politik. Ook verschillende Nederlandse ‘top-journalisten’ zijn lid van een aantal van deze netwerken.

In Nederland zijn al meerdere edities verschenen van het Zwartboek NOS Journaal door voormalig oorlogscorrespondent Theo Karskens. Met tal van voorbeelden toont Karskens al enkele jaren aan hoe er onder meer gemeten wordt met twee journalistieke maten bij de verslaggeving van het NOS Journaal. Links, zwart en moslim belicht de NOS-redactie positief of niet-kritisch, terwijl in gelijke nieuwsgevallen rechts, blank en niet-moslims genegeerd of negatief worden bejegend. Deze werkwijze is niet alleen een overtreding van de Mediawet, want de Nederlandse Omroep Stichting is verplicht nieuws betrouwbaar en onafhankelijk te brengen, maar is ook journalistiek-crimineel, omdat er sprake is van discriminatie. Voor de NOS is namelijk niet iedereen gelijk.

Inmiddels hebben tal van mediabedrijven geregeld te maken met demonstraties voor hun panden. Actievoerders zijn kwaad over de propagandistische manier waarop misleidend wordt bericht in kranten, tijdschriften en programma’s over Covid-19, met alle maatschappij ontwrichtende gevolgen van dien. Er wordt opgeroepen tot vervolging van de redacties, die voornamelijk bestaan uit bendes radicale activisten (vermomd als journalisten), die de gevestigde orde uit de wind houden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “SP VLAARDING OP DE BRES VOOR LÜGENPRESSE NAAR DDR-MODEL

  1. De SP heeft duidelijk moeite met het maken van onderscheid tussen oorzaak en gevolg. Of heeft het misschien te maken met hun ideologisch hunkering naar een totalitair regime? De SP is tenslotte voortgekomen uit de maoïstische beweging van de jaren zeventig.

    Anno 2021 staan ze te juichen bij de The Great Reset, in het belang van de allerrijkste 1% op deze wereld. En dan zo stom zijn om te denken dat hun soort daarbij niet onder de voet wordt gelopen. Maar ja, dat krijg je van het vormen van je wereldbeeld op basis van de Mainstream media.

    Wedden dat die SP’ers hebben staan demonstreren met een muilkorf op hen bek.

    Heel zielig…zoveel domheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *