Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SOUTHBEACH SCHIEDAM OVERHANDIGT CHEQUE

SCHIEDAM- Het evenement Southbeach in Schiedam heeft 1060 euro opgehaald voor ‘Stichting het vergeten kind’. Dit charitatief doel was gekoppeld aan het sportevenement aan de Maasboulevard in Schiedam-Gorzen. Het bedrag kwam tot stand door donaties van sportaanbieders en bezoekers van Southbeach.

Direct na het drukbezochte beachsoccertoernooi voor de jeugd maakte de Schiedamse Wethouder Fahid Minas (VVD) het opgehaalde bedrag bekend en overhandigde de bijbehorende cheque aan de afgevaardigde van de stichting.

De Stichting Het vergeten kind zet zich in voor duizenden kinderen in Nederland die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren door Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en waar ze ook niets aan kunnen veranderen.

Bij voorgaande edities van Southbeach werden de John Blankenstein foundation en de stichting Net niet genoeg een hart onder de riem werd gestoken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *