Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SOCIALISTISCH RAADSLID VLAARDINGEN IMITEERT WILDERS

VLAARDINGEN- Het Vlaardingse raadslid Ingrid Wijker (fractie Kerkhof) spuwt online haar gal over Gökmen Tanis, de man die maandag drie mensen vermoordde in Utrecht en er negen verwondde. Wijker gebruikt daarbij een bewoording die sterk overeenkomt met het betoog van PVV-voorman Geert Wilders richting minister Ferdinand Grapperhaus.

Letterlijk schrijft Wijker: Beste, beste, beste rechtsstaat. Dit zielige criminele misbaksel is vrijgekomen omdat hij de belofte aan de rechter deed zich te gedragen tot aan zijn proces voor verkrachting. Hoe naïef ben je dan, als je een rasechte crimineel op zijn, in dit geval, bruine ogen wil geloven.’

Het schrijven van Wijker kan rekenen op de goedkeuring van fractiegenoot Alke van Marsbergen en voormalig SP-raadslid Jolanda Löke.

Wijker kan rekenen op bijval uit eigen kring.
Het is niet voor het eerst dat het oud SP-raadslid openlijk maling heeft aan de linkse moraal. Vorig jaar november haalde ze uit naar ‘mensen die alles in Nederland racistisch vinden’. Wijker toen: ‘Ik vind dat mensen die zich niet willen aanpassen of die anderen hun wil willen opdringen ergens anders naar toe moeten gaan’. Een maand later gaf ze steun aan de gele hesjes in Parijs. Wijker schreef: ‘Protesteren helpt echt! In Nederland klaagt men alleen op Facebook en ondertussen accepteren wij alles’.

Naar eigen zeggen zal Wijker vandaag – hoe tegenstrijdig ook – op de SP stemmen. Wijker heeft, met drie medestanders, de socialistische fractie onlangs uit onvrede verlaten.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *