WATERWEG ACTUEEL

SOCIAAL DOMEIN TOEGELICHT AAN NIEUWE RAADSLEDEN SCHIEDAM

SOCIAAL DOMEIN TOEGELICHT AAN NIEUWE RAADSLEDEN SCHIEDAM

SCHIEDAM-  Nieuwe raadsleden uit  Maassluis, Vlaardingen en Schiedam worden vanavond wegwijs gemaakt in de gemeenschappelijke regelingen die in de drie gemeenten actief zijn op het gebied van hulpmiddelen en huishoudelijke hulp (ROGplus) , jeugdhulp en Jeugdzorg (GR Jeugdhulp Rijnmond) en de verstrekking van uitkeringen, begeleiding naar werk, schuldhulpverlening en armoedebeleid (StroomOpWaarts). Dit zijn de drie regelingen die actief zijn in het Sociaal Domein.

Onlangs zijn de begrotingen 2019 van diverse gemeenschappelijke regelingen naar de gemeenteraden gestuurd. Hieronder bevinden zich de begrotingen van SOW, ROGplus en Jeugdhulp Rijnmond. De raden zijn in de gelegenheid om hier zienswijzen op te geven. Hiervoor zijn de colleges van B&W gevraagd een voorstel te doen. Deze voorstellen zullen binnenkort aan bod komen in de commissies en de raden. Om de begrotingen toe te lichten is aan vertegenwoordigers van de drie organisaties gevraagd een toelichting te verzorgen op hun begroting.

De organisaties wordt gevraagd zichzelf (heel) kort introduceren en een toelichting op de concept begroting te gegeven. Voor de pauze komen Jeugdhulp Rijnmond en StroomopWaarts aan bod en na de pauze ROGplus.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

 

Webradio Torpedo

mei 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *