Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLUITING ILLEGAAL BORDEEL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een woning aan de Fazantlaan in Vlaardingen-Holy is op last van de burgemeester voor drie maanden gesloten, omdat er sprake was van bedrijfsmatige prostitutie.

Tijdens een controle in september door het regionale controleteam prostitutie zijn een prostituee en een telefoniste aangetroffen. De prostituee huurde een kamer in de woning. Het regionale controleteam prostitutie is een samenwerkingsverband tussen deAVIM (Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel) en Toezicht en Handhaving.

Sinds 21 juni 2019 is de nieuwe Algemene Plaatselijke Verordening 2019 (APV) vastgesteld. Hierin is opgenomen dat een seksinrichting gesloten kan worden als het wordt geëxploiteerd zonder geldige vergunning. Om een seksinrichting te exploiteren is op grondvan de APV van de gemeente Vlaardingen een vergunning nodig. Aan deze vergunning is een aantal eisen verbonden waaronder gedragseisen voor de exploitant en leidinggevende. In Vlaardingen is één seksinrichting/escortbedrijf toegestaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *