WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLUITING ILLEGAAL BORDEEL SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- In Schiedam-Nieuwland is een illegaal bordeel gesloten. Naar aanleiding van een advertentie op internet is de illegale seksinrichting aangetroffen in een woning aan de Burgemeester Stulemeijerlaan. Daarop is ingegrepen door het Interventieteam Ondermijning in samenwerking met de Politie, Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM). Het pand is op last van de burgemeester middels een spoedsluiting gesloten.

Het blijft mogelijk om legale seksbedrijven te beginnen in Schiedam, tot aan het maximum van vijf. Raam- en straatprostitutiebedrijven worden hiervan uitgezonderd, omdat deze vorm van prostitutie binnen de gemeente Schiedam niet is toegestaan.

Een prostitue(e) die in een eigen woning werkzaam is en die werkzaamheden niet op een bedrijfsmatige wijze verricht, is vrijgesteld van de vergunningsplicht. Schiedam noemt deze prostituee de zogeheten thuiswerker. Om te bepalen of de activiteiten van de thuiswerker bedrijfsmatig zijn en dus vergunningsplichtig, wordt altijd gekeken naar de feitelijke situatie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *