Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLUIT U AAN BIJ BUURTPREVENTIE SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Buurtpreventie Schiedam-Oost zoekt vrijwilligers. Als lid van Buurtpreventie houdt u een oogje in het zeil en rapporteert u misstanden in de buitenruimte aan de gemeentelijke dienst Toezicht & Handhaving.

Op een vaste avond in de week maakt u, samen met een maatje, een wandeling door de wijk. Ziet u kapot straatmeubilair, verkeerd geplaatst afval of groen dat nodig moet worden gesnoeid, dan noteert u dat. Tijdens uw ronde bent u ook aanspreekpunt voor vragen over de buitenruimte, dus u moet wel van een praatje houden. Na afloop geeft u uw bevindingen door aan de betrokken gemeentelijke afdeling, die er vervolgens mee aan de slag gaan.

Uiteraard wordt u eerst ingewerkt. Buurtpreventie zorgt voor een jas, vest en polo, zodat u goed herkenbaar bent op straat. De leden van Buurtpreventie zitten ook samen in een WhatsApp-groep om onderling te communiceren.

Lijkt het u leuk om meer mensen in uw wijk te leren kennen, zichtbaar preventief aanwezig te zijn én bij te dragen aan een schoon, heel en veilig Oost?

U kunt u per e-mail aanmelden bij André van der Weijden, Coördinator van de Gemeente Schiedam, via buurtpreventie@schiedam.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *