Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLOOTJESDAG IN SCHIEDAM-KETHEL

SCHIEDAM- Het is Slootjesdag bij de Speelpolder in Schiedam-Kethel. Voor gezinnen uit Schiedam en omgeving is er een avontuurlijke De Stad Uit excursie op Speelpolder het Wijland. De mooie natuurspeeltuin is omgeven door bomen, weilanden en water.

Watertor, poelslak of kikker? Wie vindt de grootste waterdieren van de sloot? Met schepnet, loeppot en zoekkaart gaan kinderen en ouders eropuit. Een top natuurgids begeleidt de avonturen langs de kant van de sloot.

De Speelpolder is speciaal gemaakt om te ravotten, te klauteren en om aan een touw over een slootje te slingeren. Dit gezinsuitje is avontuurlijk en super gezellig. Er is een portacabin toilet, maar geen kraanwater. Neem een zelf water mee en een boterham. Kaplaarzen zijn handig! Ook voor grote mensen.

Pak tram 21 of fiets naar de Schiedamse Harreweg. Hier ligt Speelpolder het Wijland. U stapt uit bij halte Harreweg en loopt in 10 minuten naar de Speelpolder. Het avontuur start al onderweg bij het struinen over het Ontdekpad. Spannende opdrachten en grappige taken leiden u steeds verder de stad uit en de polder in. Op de Speelpolder zijn de slootjesdag activiteiten.

Kosten: 5 euro per persoon (50% Rotterdampaskorting),
Aanmelden en betalen kan via www.destaduit.nl

Adres: Speelpolder Het Wijland, Harreweg Schiedam

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *