Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLOOP PANDEN LOCATIE PIETERSEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het stadsbestuur van Vlaardingen heeft ingestemd met de voorgenomen sloop van de beeldbepalende panden aan de Westhavenkade 97 tot en met 110, de locatie van Pietersen Electra. De initiatiefnemer moet hiervoor nog wel een omgevingsvergunning tot sloop aanvragen.

De sloop zou noodzakelijk zijn, omdat de conclusies van het funderingsrapport aangeven dat er sprake is van een instabiele funderingssituatie.

Wethouder Jacky Silos (CDA) en projectontwikkelaar BEMOG hebben op 16 mei getekend voor plannen met de op de kop van de Westhavenkade. De locatie rondom het nieuw te bouwen Chineesrestaurant Het Platje (China Garden), waar Pietersen nu (bedrijfs)panden heeft. Pietersen gaat verhuizen.

Er is nog weinig concreets, maar wel de intentie om bijna zeventig appartement met garages te bouwen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “SLOOP PANDEN LOCATIE PIETERSEN VLAARDINGEN

 1. Zo eindelijk zo kindonveilig daar aangezien mijn zoontje toen bij zijn vader door het glas gevallen was en Pieterse het allemaal wegwuifde en de schuld bij papa meer gelukkig heeft onze zoon het overleefd maar er is nooit gevraagd vanuit hun kant gevraagd hoe het met onze zoon was geen kaart geen bellentje

 2. Ik wil als bewoner sinds 1961 toch reageren .
  De conclusie van het funderingsrapport: instabiele funderingssituatie op de locatie Pietersen. Dat willen wij ten stelligste ontkennen gezien dat onze huizen probleemloos doorstaan hebben de 53 betonpalen, die vlak naast ons huis nr. 110 erin geslagen zijn, voor de nieuwbouw van het chineesrestaurant China Garden.
  Zelfs geen enkele beschadiging.
  Dus de conclusie is beslist niet correct.
  De gemeente heeft naar mijn mening verkeerde informatie gekregen.
  Wij hebben een andere conclusie vernomen. Wat zit hier achter? De hele situatie geeft mij te denken!!! En dan nog te bedenken dat het beeldbepalende panden zijn………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *