Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLACHTOFFER STALKSTER MAASSLUIS BIJ SBS6

MAASSUIS- Het slachtoffer van de stalkster in Maassluis doet vanavond zijn verhaal in het tv-programma ‘Gestalkt’ bij SBS6. Maassluizer Jurgen is te zien vanaf 21.30 uur op de commerciële zender.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat de ex van Jurgen is opgepakt door de politie in Maassluis.  De 49-jarige vrouw is aangehouden voor het herhaaldelijk lastigvallen van haar ex-partner. Ze zou hem achtervolgen en spullen voor hem achterlaten, onder andere op het graf van zijn ouders.

De Maassluizer beticht de vrouw ervan nog altijd contact te blijven zoeken en hem bewust te achtervolgen. Jurgen: ‘Ik vind het erg jammer dat het allemaal zo ver heeft moeten komen, maar met name het misbruik van het graf van mijn ouders heeft mij diep, diep geraakt. Ook denk ik dat het bekend worden van de uitzending ertoe heeft geleid dat de betrokken instanties er nu wel werk van maken. Al met al kost dit mij inmiddels al meer dan twee jaar de nodige energie.’

In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “SLACHTOFFER STALKSTER MAASSLUIS BIJ SBS6

  1. Vrouwen zijn net als mannen als ze het niet kunnen winnen. Triest vind ik het wel. Pak je leven op en ga verder zou ik zeggen.
    Vanavond wordt je door de mangel gehaald. Heb je dan je zin ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *