Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLACHTOFFER BLOKKER VLAARDINGEN IS VROUW

VLAARDINGEN- Het slachtoffer dat woensdagmiddag zwaargewond raakte toen een auto het filiaal van Blokker aan de Wiarda Beckmansingel in Vlaardingen-West binnenreed is een 58-jarige vrouw. Eerder meldde de politie per abuis dat het om een man zou gaan.

Bij het incident zijn woensdagmiddag drie mensen gewond geraakt. De voetgangers, twee vrouwen en een meisje, werden geschept vlak voordat de auto in het winkelpand tot stilstand kwam.

Even na 14.00 uur werd melding gemaakt van het incident. Een 63-jarige Vlaardinger reed door nog onbekende oorzaak de stoep op en schepte de 58- en 48-jarige Vlaardingse vrouwen en een 8-jarige meisje. Daarna ramde het voertuig de etalage van Blokker en kwam tot stilstand. De 58-jarige Vlaardingse liep diverse botbreuken op. Haar kleinkind en de andere vrouw raakten licht gewond. Allen zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Hij is ter plaatste gehoord door agenten, maar niet aangehouden. De auto en het winkelpand raakte zwaar beschadigd. De politie onderzoekt de toedracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *