Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SIGNALEMENT DADER STRAATROOF BEJAARDE (84) SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie heeft een signalement verspreid van de dader van de beroving op de 84-jarige vrouw aan de Delflandseweg in Schiedam. Het gaat om een blanke man met rossig rood krullend haar. Hij droeg een grijs vest met capuchon en daarover een zwart vest. Opvallend detail: hij was ook in het bezit van een rode sporttas.

Een 84-jarige vrouw werd zaterdag 5 januari slachtoffer van de crimineel. De man beroofde haar omstreeks 17.15 uur van haar tas. Ze kwam ten val en brak haar arm. De beroving vond dus plaats op de Delflandseweg in Schiedam-Nieuwland.

Volgens getuigen is de dader via de trap omhoog de Brandersbrug op gevlucht. Daarna is hij verder gerend in de richting van de brandweerkazerne aan de ‘s-Gravenlandseweg in Schiedam.

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest of andere informatie hebben, zich te melden bij de recherche bij de Eenheid Rotterdam via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *