Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SHARIA IN ZWEMBADEN MAASSLUIS VLAARDINGEN EN SCHIEDAM

Nederlandse zwembaden kampen met veelal allochtone jongeren die mannelijke en vrouwelijke leeftijdsgenoten lastigvallen.

SCHIEDAM- De Sharia (islamitische wetgeving) duikt steeds vaker op in de zwembaden van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. De islamitisch gefundeerde regels sluipen op de eerste plaats binnen  via onderverhuur van de diverse baden. Dit weekend was de burkini toegestaan tijdens een avond waarbij zwembad de Kulk in Vlaardingen was afgehuurd door de Rotterdamse evenementenorganisatie Cozy Movie Nights.

Zwembad Groenoord in Schiedam  is sinds 2015 geregeld uitsluitend toegankelijk voor moslimbroeders. Met trots meldde de islamitische jongerenorganisatie Zafer in 2015 via de social media het gescheiden zwemmen in Schiedam. Het bad wordt voor deze gelegenheden afgehuurd door Zafer waarna de islam de norm is.

Zwembad Dol-fijn in Maassluis  laat de islam op eigen initiatief toe door middel van de cursus Zwemdiploma voor allochtone vrouwen.  Tijdens de cursus worden de ramen van het zwembad met speciale zeilen afgeschermd. De lessen zijn alleen bedoeld voor allochtone vrouwen van 16 jaar en ouder. Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties, op Nationale feestdagen en tijdens de ramadan.

Tegelijk proberen de baden zich te beschermen tegen de invloed van andere normen en waarden. Zo hingen er begin dit jaar  briefjes in het Vlaardingse zwembad met de mededeling dat het niet gepast is om naar vrouwen te staren in badgoed. Plus de restrictie ‘dat je daar niet aan mag komen’.  Fractievoorzitter Ivana Somers van Leefbaar Vlaardingen vond dat een verkeerd signaal. Zij pleit voor een toegangsverbod bij misdragingen. “Dat is dan een signaal naar de rest, maar je gaat geen bordjes ophangen.”

 

13 reacties op “SHARIA IN ZWEMBADEN MAASSLUIS VLAARDINGEN EN SCHIEDAM

 1. Het moet toch niet gekker worden hier in Nederland..

  Tot hoe ver tolleren wij dit als blanke Nederlanders..

  Er worden moskees gebouwd..

  Islamitische scholen..

  Als je op je bek valt wordt je al doodziek van al die bakkerijen en groentenboers en weet ik al niet meer..

  Op marktplaats gebruiken ze hun eigen naam niet eens meer,
  maar gebruiken een Nederlandse naam..

  Ik ben geen racist maar nog even en ik voel dat dit uberhaupt geen Nederland meer is..

  Gemeente s als ik jullie was open een islamitisch zwembad en bouw nog veel meer..

  Denk ns aan jullie eigen mensen ipv aan deze gekkigheid..

  Vergeet niet dat de bajes 78% vol zit met allochtoon..

  Ach ik zeg wat zoveel denken,
  maar hun bek niet open durven te doen..

  Bah bah bah bah

  1. ik ben het roerend met Andre eens het wordt ook steeds gekker hier in dit land nog en wij mogen die gasten om toe stemming vragen of wij mogen zwemmen in het zwembad wat nota bene van onze eigen belasting geld betaald is maarja die mensen niet begrijpen he schandalig

  2. Ik snap het ook niet meer hoor. Nederlanders zijn zelf ook gek om dit toe te staan. In sommige wijken hebben kinderen van buitenlanders enorme grote bek. En i.p.v. dat we laten zien dat je pas immigreert op een manier dat iedereen gelijk is en onbeschoft gedrag afgekeurd wordt. Nee wat doen de Nederlanders toegeven als je een grote bek heb krijg je alles gedaan. Zijn ze niet goedeijs ofzo? Als je ze een vinger geeft nemen ze de hele hand. En als je een uitgesproken mening hierover heb dan ben je een racist. Nederlanders zijn een laf volk maar weet je wat ik nog erger vindt dat ze hun eigen volk afvallen.

 2. Die zogenaamde blanke Nederlanders hierboven beheersen hun eigen taal niet eens. Niet geïnteresseerd om hun eigen taal goed te schrijven maar wel zwemliefhebbers de les willen lezen. Barbaren.

  En iedereen kan het zwembad afhuren. Dat belet niemand om op andere tijden zelf te gaan. Maar ik wed dat bovenstaande zeurkousen zelf nooit naar het zwembad gaan. En maar klagen over degenen die dat wel doen …

  1. Die zgn blanke Nederlanders die niet eens goed Nederlands kunnen schrijven,hebben wel hun land groot gemaakt ,door soms op 14-16 jarige leeftijd te moeten gaan werken.Ook het land rijp gemaakt om gastarbeiders te ontvangen.Turken en Marokkanen die meestal analfabeet waren .Barstende van de armoede en ellende.Op een schoen en een slof naar Nederland zijn gekomen .Te belazerd waren om Nederlands te leren.72 % uit waren gewerkt na ong 8 a 10 jaar .En zgn afgekeurd .Heel vreemd omdat ook autochtonen het zelfde werk deden.Ook dat men als turk,marokkaan van af 45 jaar terug kon gaan naar het land van hun roots omdat men geen werk had en een uitkering .Met een oprotpremie en uitbetaling van uitkering en kinderbijslag .

  2. Het gaat om de boodschap, Manfred, en taalfoutjes maken iemand geen minder of slechter mens en het zijn al helemáál geen “barbaren”. Waarschijnlijk beschikken zij over kwaliteiten die jij niet beheerst en waar jij ze zelfs voor moet inhuren…

 3. Die ellende en armoede kwam doordat Nederland zo nodig over de rug van miljoenen geld moest maken
  Dat land groot.maken
  Wat bedoel je ermee?

  Btw als mensen vrijheid hebben om.naakt te zijn dan hebben ze dat ook om hun zelf te bedekken
  En zolang e niemand lastig vallen of kwaad doen hebben de mensen die moslims haten en op alles willen aanvallen niets in te brengen im dit besluit met vrijheid en eigenwaarde gemaakt!

 4. Je durft gewoon geen kinderen meer te nemen met dit beleid door achterlijk Brussel gevoed. Onze cultuur van vrijheid en logisch denken en respect voor iedereen ongeacht geaardheid wordt binnen 10 jaar overgenomen door barbaarse verkrachters , messenstekers en allemaal kale kippen waar niets bij te halen valt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *