Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SERIEVERKRACHTER (23) SCHIEDAM BEDREIGT POLITIE

SCHIEDAM- De rechters van de meervoudige strafkamer zullen zich komende week buigen over het dossier van Laiti Y., uit Schiedam. De 23-jarige man wordt onder meer verdacht van een gewelddadige verkrachting.

In de periode van 28 maart tot en met 2 april zou Y. in Schiedam, door geweld of bedreiging met geweld, een Schiedammer hebben gedwongen tot het ondergaan van een of meer handelingen die bestonden uit het seksueel binnendringen van het lichaam. De bedreiging met geweld bestond uit het zeggen tegen het slachtoffer dat hij het tegen niemand mocht zeggen, anders zou hij, verdachte, zijn slachtoffer doodmaken. Tijdens het plegen van dit misdrijf zijn dan nog geen vijf jaren verlopen sinds een vroegere veroordeling tot een gevangenisstraf wegens een soortgelijk misdrijf.

Bij zijn aanhouding op 6 april in Rotterdam heeft Y. drie agenten bedreigd door hen te verstaan te geven: ‘Ik maak jullie allemaal dood zonder je uniformpje. Jij met je uniform, als je zonder was geweest was je al lang dood. Ik ga jou gezicht sowieso onthouden, wacht maar totdat ik je buiten zonder uniform zie, ik vergeet jou gezicht niet, ik maak jou dood’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

Tegen een vrouwelijke politiemedewerker zou Y. hebben gezegd: ‘Je bent een kech en ik neuk je, ik spuug op jou’. Vervolgens zou Y. een spugend gebaar hebben gemaakt. Tegen haar collega’s zou Y. hebben gezegd: ‘Ik neuk jullie allemaal. Ik spuug op jullie. Kanker Hollanders’. Een agent in het bijzonder kreeg te horen: ‘Ik neuk jou kankerhard, kanker sukkel.’

6 reacties op “SERIEVERKRACHTER (23) SCHIEDAM BEDREIGT POLITIE

  1. Tegenwoordig wel Hans.
   Over 25 jaar is, Jan, Piet, Gerrit, Hans enzovoort niet meer te horen.
   Dan is het, Abdoel, Hassan, Machmed enzovoort.
   Ik hoop dat hij bij de volgende verkrachting een rotschop van dat schaap tegen zijn rotkop krijgt.
   En hoogstwaarschijnlijk is het uniform de reden geweest dat hij zo grote smoel kon hebben en niet verrot is geslagen.

 1. https://www.ad.nl/buitenland/nederlander-vast-voor-verkrachten-broertjes-in-nice~af11e23b/

  “Nederlander vast voor verkrachten broertjes in Nice”

  Nu jij weer.

  In plaats van dat je gaat generaliseren waarom kijk je niet per individu? je hebt overal wel rotte appels ongeacht of het Jan, Piet, Bert, Hasan, Ahmet Marieke, Marjam of Melisa heet. Naar mijn idee kom jij ook niet verder dan je achtertuin dan snap ik enigszins jou comment wel.

  weetje wat je wel kon zeggen; hadden ze maar destijds de arbeidsmigranten niet binnen gehaald dan had je deze ”situatie” niet. Maar Jullie Nederlanders met een “Authentieke” naam waren te lui om destijds om vieze werk te verrichten.

  @ Hans Kreuger. Wat is nou een echte authentieke Schiedamse naam? Wat Schiedam, Schiedam maakt zijn geen ”Authentieke” namen maar hard werkende mensen die belang en toegevoegde waarde hebben voor de maatschappij.

  En natuurlijk keur ik het af wat die verkrachter heeft gedaan maar beschuldig de mensen niet die geen “Authentieke” namen heeft.

  Man man man iemand die geen ”Nederlandse authentieke” naam heeft moet uitleggen aan mensen die ”WEL” een Nederlandse authentieke naam heeft…..

  1. Je snapt het niet helemaal Mesut, kijk naar de criminaliteitscijfers ten opzichte van het percentage moslim/oostblokinwoners en het moge duidelijk zijn dat de verhoudingen enigszins scheef liggen. Natuurlijk gaat iedere bevolkingsgroep wel eens in de fout, maar iemand die in zijn land een goed beroep uitoefent en zo een waardevol onderdeel is van zijn maatschappij zal niet zomaar emigreren. Dat gold destijds ook voor de Nederlanders die naar bijvoorbeeld Amerika emigreerden. Je moet echter toegeven dat Nederland wél een uitkeringenmagneet is voor mensen van de andere kant van de aardkloot. Als je moet vluchten uit Syrië ben je toch dichtbij veilig in Turkije of een van de Arabische landen, daar is alles nog erg halal ook. Maar ja, daar moet je werken voor je geld en gaan de regeringen anders om met aso gedrag, dus is een West Europees land wél zo veilig.

 2. Jammer dat er in dat artikel alleen maar staat dat het een Nederlander betreft, geen afkomst.
  Uiteraard is dat te verwachten bij zo linkse krant.
  Als je als gelukzoekertje Nederland illegaal binnenkomt en ervoor zorgt dat je niet gearresteerd wordt voor misdrijven, krijg je binnen 5 jaar een paspoort. Hiermee ben je wel Nederlander, op papier.

  En het vuile werk wordt nog veelal gedaan door mensen van buitenlandse afkomst.
  Drugshandel, oplichting, gedwongen prostitutie, diefstal, huurmoorden, auto diefstal etcetera.
  De officiële cijfers liegen er niet om.
  62,8 procent van de mensen in de gevangenis zitten is allochtoon. Dat blijkt uit cijfers die het CBS heeft gepubliceerd.
  De grootste groep allochtonen bestaat uit mensen van Marokkaanse herkomst: 10,6 procent van de gevangenen heeft ten minste één ouder die in Marokko geboren is. Daarna volgen gevangenen van Surinaamse (9,7 procent), Antilliaanse (8,3 procent) en Turkse (4,9 procent) herkomst.
  Uiteraard zijn er onder autochtone bewoners ook hufters, dat valt niet te ontkennen, maar percentage gewijs is dat stukken minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *